Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOMAĆIN!
Pumpanje usana ima svrhu. Bolje ga puse
Jednom ja u Ferhadiji sretnemo frajera koji me dugo prije toga smaro...nijemi se išlo kući,pala ispit,rekoh hajde da mu pružim jednu šansu...sjednemo u Mišel,ko tu nam najbliže,dođe konobar a on će ti serbez:"daj nam dvije kafe"rekoh "e izvini,ja ću čaj"popijem čaj na eksponate,izvadimo pare na sto i ustane"rekoh,kad dobiješ šansu kod cure,pitaj je šta želi,možda cura ne pije kafu"i nikad se više nismo sreli.Poslije čujem da je još sam i slobodan.Nek je!
@Nepredvidiva mozda se jadan zbunio, srce mu zadrhtalo kad te sreo, ne treba sad tako okrutno suditi 😁 A mozda si prije uvijek narucivala kafu pa je to iz navike uradio?! 🙂
Manje šminke, budi prirodna, napumpaj žvalje da budeš više sexy 🤣
Fin neki momak, iskren, neće da je zavlači bez veze 😁
ja bi joj samo rekla da malo manje puci usnice........a ovako je slatka kao med
@MuslimanskaEuropamalosutra tvoje je da biras sta hoces !!!
tako je legendo !
Car haha