"Možeš ti to bolje"
74

Izašao na sastanak sa djevojkom, a zatim joj napravio listu stvari koje treba promijeniti

Klix.ba
Foto: Metro
Foto: Metro
Kimberley Latham-Hawkesford je prije tri mjeseca izašla na sastanak s muškarcem kojeg je upoznala preko aplikacije za pronalaženje partnera, ali joj se on poslije izlaska nije odmah javio. Sastavio je listu stvari koje ona treba promijeniti i poslao joj.

"Znam da smo se vidjeli prije tri mjeseca, ali volio bih reći zašto se nisam javljao ranije. Imam nekoliko dobrih razloga, mislim da je naš izlazak mogao proći i bolje", započeo je on poruku, dodavši da mu je žao ako se ona uvrijedi onim što će napisati.

Zatim je bez pardona nastavio izjavom kako joj ne bi škodilo da "izgubi koji kilogram". Dodao je kako je ona veoma blijeda te kako joj ni malo sunčanja ne bi škodilo.

Foto: Metro
Foto: Metro

"S obzirom na to da imaš velike grudi, ne bi bilo loše da nosiš malo dublji dekolte. Trebala bi malo promijeniti stil i nositi odjeću koja više pristaje tvojoj liniji. Kosu bi mogla ofarbati u normalnu boju, a preporučujem ti da staviš ekstenzije, jer je duža kosa uvijek privlačnija", pisao je.

Nastavio je rekavši kako bi trebalo da stavlja manje šminke i bude prirodnija te kako bi mogla staviti filere u usne kako bi bila više seksi. Osim toga, naglasio je kako joj je potrebno više samopouzdanja.

"Budi malo obzirnija, mogla si me poljubiti, a ovako zbog tebe imam problema s egom. Trebala bi manje pričati o svojoj prošlosti, nemoj se nuditi da plaćaš piće jer se ja onda osjećam glupo i neću da ti misliš da ja nemam novca da to platim", napisao je.