Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepo je einstein rekao o svemiru i ljudskoj gluposti...
Begovići kažu da govno nije njihovo, nego da ga je Ndžad zatekao u Britaniji. U kakvoj je on rupi bio? Ja gdje god sam bio u hotelu sam imao solidne higijenske standarde. Možda mu se to i desilo, ali je ovo, sigurno, bila rekonstrukcija. Dakle, ostaje pitanje: Ko se od Begovića istovario? Meni je sumnjiva Amina, onako kabasta!
Čuj u kakvoj je rupi bio, pa nije mu ni u kući bolje. Dovoljno ti je vidjeti ih onakve pogužvane i uhljupaste. Nisu na bolje ni naučili.
Meni su u sarajevu ukrali stan na koji \"presudom\" suda imam pravo ali ne mogu da udjem u njega jer osoba koja je unutra nije kriva za situaciju. 12 godina n svim sudovima i nista nikom.A VI PISETE O SLUCAJU U ITALIJI I JEDNOM JAJETU . OCISTI VLASTITU AVLIJU PRVO: JADNA BOSNO A BOGAMI I HERCEGOVINO
SINOĆ NAM JE FTV, U OKVIRU SERIJALA DOKUMENTARNI ČETVRTAK, PREZENTIRALA DOKUMENTARNI FILM NEDŽADA BEGOVIĆA (SNIMCI PORODICE PO KUĆI, JAD I POGANLUK), I U FILMU PORODIČNI TOALET, U TOALETU WC-ŠOLJU, A U ŠOLJI... VELIKO SMEĐE GO*NO. SVE U CILJU UMJETNOSTI - DA TI SE SMUČI ŽIVOT! OSTALO JE NEDOREČENO KO SE POS*AO: GOSPODIN NEDŽAD ILI GOSPOĐA AMINA BEGOVIĆ. HVALA VAM, FEDERALNA TELEVIZIJO, SAMO NAM JE TO TREBALO! SVE ZA UMJETNOST! (K\'o fol go.no slikano u Britaniji, u hotelu, kao britansko je go*no manje go*no! Ono je sve poganluk jedne kuće! Prljava kuća, prljava žena, sumorni ambijet, plitka filozofija. Ko cijenio takvu umjetnost - dabogda ga u životu pratila.)
imao tijesne farmerke u koje nisu mogla stati ni njegova vlastita jaja, čim se pravdao i nudio 1600 eura da plati... rutomuz, heblo ga kinderjaje...
ahahahaha ko nema u glavi ima u dzepu xD \'ajde da je pravo jaje, pa inekako ali cokoladno, aman jarabi. Ja kontala samo mi bosanci zagoreli, al\' ono ima vecih odzacara od nas.
@i Italijani nemaju Turkovića? Pa oni su izmislili Turkovića i Turkoviće živ ti meni bio!
nemaju oni Tur.kovića ko mi, pavosuđe bi se sj3bal0 j3b0 te jaje
ja sam nekad mazno dva kinder jajeta, trebalo mi
ako vec sitnicarimo, jeli 1,40 ili 1,04 eura?
u j.e.bo.te sreca pa mene moj komsija nije ufatio kad sam mu ukro kinder jaje pa da mi policija otvori dosje... necu se vise kockati!!!