Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima smisla i vrlo je human potez!
sve dobise
JEDNAKOST BiH MUŠAKRCIMA. Da zaposleni u administarciji BiH mogu uzet plaćeno odsustvo kad im supruga zaposlena ua dministraciji dobije mecu !
VJwerujem da bi ovaj humani zakon poduprle stranke sa svim nacionalnim predznacima, abogami i vjerske zajednice ! BIvši Reis Cerić bi čak jedan dan na tu temu proglasio i praznikom ! Jah, i kako bi se zvao ?? MECAslav !!
Lud je onaj ko je dozvolio zenama uopste da rade... Zena je za kreveta, kuce, kuhinje i djece...mozemo se mi zavitlavati ali zena nikad sem u navedenom nikad nece biti inferiornija od muskarca...sta imamo sad? Zene koje su premorene poslom, sexipilnost na 0 , a da pitu zna razviti to je vec scfi, i ona se pitaju sto su same...i ako nedo ti dragi bog nadju koga sa 40god radjaju djecu... vratite se korijenima
Kaze nena moja fujj. Prije se o tome nije pricalo i nije se tako cesto ni dobijalo. Sad kad neka dobije onda na sva zvona telali i fali se i zna i dajidza i babo i cjela mahala. Fujj!
Kako bi se kod nas, sa ovim zakonom, menstrualni period produžio na 15-20 dana
to je istina, iskoristilo bi se ovo kao i sve drugo sto se iskoristava na pogresan nacin, ali ima smisla ovaj zakon