Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ovo kod nas bilo , pola kafica bi izvadilo svoje pistolje i nozeve.
Bas dobra zajebancija Da se ovo kod nas kojim slucajem desilo, samo bi vidio kako vade mobitele i snimaju. Da posalju klix-u naravno :)
hahahaha
klix je sajt koji zivi od hrvatski sajtova, nažalost! prvo na hrvatskim sajtovima se objave informacije pa onda se mogu vidjeti na klixu! probaj te biti orginal pa makar i los a ne copy paste site
Hahahahahah neko je očito previse gledo Charmed...
Hah..
da se klix zadesio u ovom restoranu, postavili bi galeriju slika i opisali šta se desilo.. ne bi videa vidili očima.
HAHAHHA
Kako se ono kaze u SAD-u: "That was FCKNG awesome !!" Kod nas bi ovo dvije starije zene ekspresnim salijevanjem strave rijesile :))
Hoce on zaliti laptop kafom .....
Treboje naslov biti mrtav hladan
Nijedan remake neće biti dobar kao original. Stari film Carrie je baš nekako jeziv, nije sve "napucano" kao sad, nije neka hipsterka tinejdžerka, i nekako sve izgleda realističnije. Još ovdje kad vidim ove dvije glumice, ma ni uporedit se to neće moći sa originalom.
"Ekipa koja je montirala ovu scenu za skrivenu kameru znala je o čemu je riječ." Ma hajde. E Danice, Danice...