Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slike su predivne imam dvije macke ali vodim brigu i o jednom psu lutalici cini mi se da se sa njim bolje sporazumim nego sa njima dvjema.
ma divne slike za pocet jutro........hvala klix sto nekada i nesto lijepo za oko i dusu ubacite
Onaj ko nije odrastao uz neku životinji, nikada neće shvatiti ljubav i prijateljstvo koje se razvije između čovjeka i kućnog ljubimca. Čak i taj izraz "kućni ljubimac" nije više adekvatan, jer to živo biće postane i doslovce član porodice. Lično sam proživio 24 godine svog života uz papagaja i nadam se još mnogo godina. I dan danas, kada ne radim, ništa nam nema draže nego zaspati na istom jastuku. Praktično nerazdvojni. Iskrenijeg prijatelja sigurno nemam.
tacno, to vise nisu kucni ljubimci nego prijatelji i clanovi porodice, ja se za svoju macku brinem kao za dijete svoje, nikada je ne bi dala nizasta, ni za kakve pare, i toliko je prisutna u svakodnevnom zivotu....
Monk ili quaker@dom_u_turskoj
...dugo nebi ljepših fotki :) ...dragi klixo, šta je reć, omaklo vam se?
Ko ne voli životinje ne voli ni ljude....
Sta reci onda za Hitlera. Ispade neki miroljubac.
slatko, ali ove zivotinje su puje buha, bakterija, dlaka koje dijete moze progutati, a postoji opasnost i od napada zivotinja, kao npr.kad macku pocupas za brkove :)
Postoji nešto što se zove higijena, kako za čovjeka, tako i za životinju. Očigledno je da ne znaš ništa o držanju kućnih ljubimaca.
Nemam nista protiv ovoga i sam volim pse ali ima sve granicu pa i ovo. Ko god kaze da ne treba djecu praviti i radjati nego kupiti psa i cuvati ga kao svoje dijete i pricati s njim, te su osobe retardirano poremecene buraz, dijete je dijete, prijatelj je prijatelj..
Ovaj macak cepa bebu!
Divne slike.