Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebaće mu oko 200-300 bosanaca da se to malo izgradi.
da je opstala Babina republika sa glavnim gradom Velikom Kladušom već bi bili EU
Uzet ce ljudima pare, i nista.
Srbija do Liberlanda!
Ovo nesto suhveli, ali nek bude...
Dozvoljavaju li dvojno drzavljanstvo?
Odlična ideja da se napravi i Metalland
Cesi poznati prevaranti Ma koja drzava? Cista propaganda za levate. I zastavu sklonio poslije slikanja. .U svakom slucaju ili je Hrvatska ili Srbija. I zna se sta cini drzavu.
Bakir poslao zlatne kasike kao podrsku
U Liberland-u će pocrkati od komaraca, s obzirom da je u pitanju blatna močvara....
poslao sam i ja zahtjev
Oni ce prije nas u EU 100%
Treba im jos samo Bakir da ih zaposli.
ako im bude trebao Sejdić i Finci mi smo voljni pomoći
E svakakvih budala ima u zemlji Srbiji. Da ne pricam o ovih 200.000 aplikanata.
Lijep san, ali na Balkanu gdje se ubija i za manje od komada drzave, nemoguce. Nego, ko hoce poreski raj... Antigua and Barbuda ili Dominikanska Republika! Kupi se nekretnina od minimum 200K eura i gratis drzavljanstvo se dobije. IMa i nekih fazona sa registracijom firme tamo... ;) Onaj ko nema 200K eura, nema sta ni da sakriva, pa mu to nista i ne znaci.
prelijepa drzavica.
hahahahha na forumu više diskusija na arapskom i turskom nego na svim jezicima zajedno. Hoćemo li to prvu islamsku državu na tlu evrope da imamo :D
Liberland ima 7 km2 Čajdraš ima 11 km2
Nije vazno ciji je veci
Komad zemlje