Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kontent = pokazivanje dupeta i sisa u kameru
ako vam instagram nije sprzio dopamin, tik tok ce.
od svega sam uspio pronaći zanimljivo samo objave Maria Vreće na youtube-u, ostalo je debilizam
Idioti konzumiraju i klikcu. Dopamin se luci. Oci ko u sove. Samo vrti klikove. Do besvjesti.
najsmješnije od svega je to što 90% tih koji objavljuju su djevojčice polugole naravno, a ostalih 10 su mimovi i realno smiješni sadržaji.
Kreatori kakvog kontenta? Ne znam da sam unazad par godina pogledao nesto pametno na istom. Zalosno je da neko samo hoda i snima sebe kako hoda i zaradjuje ogromnu lovu dok drugi posvete svoje vrijeme da se obrazuju i steknu neko dobro zvanje da bi nakon toga imali posao jedno 20 puta slabije placen od ovih sto kreiraju "kontent". Vrijednosti u danasnjem svijetu su iskrivljene
sjebani smo kao društvo totalno
Koji supljaci,koja imaginacija,koji krtenluci.
Da je popularan ne bi nudio visoke sume.... Isto kao sto YT stalno smanjuje iznos Youtuberima jer znaju da su najpopularniji
ima da pravim reels kako bi me fadil mogao oporezovati 40 posto + 17 posto pdv
Odjel za zaštitu mentalnog zdravlja i prevenciju ovisnosti tiktoka i interneta "Dr.Prim. Bogner". Dodjite kod svog doktora Bognera dok vam nije kasno.
obje aplikacije retardirane
pare i se*s, a sta sa ovo malo duse