Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci tolike pare imas i opet izgledas ko da si se na pijaci obuko za 35km.
Tipično cigancenje... Razumijem uslikati neku atraktivnu destinaciju, pa podijeliti ljepote iste, a ne sa kesama odjeće, koja btw uzasno izgleda, ali poenta je da je markirana. Nikada me ovaj hebeni Luj Vuitton nije provlačio, bas mi seljački izgleda... Sad neka se slika u "orange" verziji u zatvoru..
I kod nas kad neko vidi klipančića od jedva 20 u novom BMW-u, prva pomisao je "blago njemu" umjesto logičkog pitanja koje treba da postavi vlast a to je - otkud pare? Da je vlasti kao što nije, istraživanja porijekla imovine bi bilo jedna od glavnih preokupacija državnih inspektora. Zato je Amerika tu gdje jeste. Jer je svaki sumnjiv priliv novca pod istragom.
zakon o porijeklu imovina i diploma bi ojacao drzavu...ali to vlastima ne odgovara...jer bi dosta pripadnika vlasti u tom slucaju u zatvorima zavrsilo...uz oduzetu im imovinu koja pripada drzavi...
@yeba.mene.drzava slažem se, zato nije za očekivati da oni budi ti koji naprasno odluče da odrežu grane na kojima sjede. Zato je potrebna kritična masa ljudi spremnih da se pobune protiv sveopšteg javašluka. Mislim da takva masa u sadašnjoj BiH ne postoji.
Sto si pozi'o, pozir'o si, haj'd sad malo sviranje klavira...
Joj kad vidim ovo namještanje stvari u kadrovima.. toliko očito lažno... Al' hajd što to rade ovi neki "modeli", influenseri i tako ti..nego, bolan, i ove i ovi naši što ne rade ništa, troše babine pare, i puše nargile po cijeli dan.... ljudi, de malo živite stvarni život i radite nešto...
Vidi mu torbice kao u Fuada Backovića Deena