Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovesti cu ih da mi punicu cuvaju ^
haha samo pazi da ti punica nije veca zmija od ovih...
Nece zmija zmiju ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Strasno je to , da se ovakve stvari vrlo cesto desavaju u Indiji .... Njima su rituali sa zmijama i djecom ( bebama ) , normalna stvar . Morbidno ...
indija ja je najodvratnija zemlja,pesinluk od cega ce kobre cuvat dijete,matere ti,,, nema,ovaj svije pod hitno treba smak svijeta !
Jao, ovo i da je "namješteno" je tako morbidno, užas, užas
Cemu potreba izazivati zgrazavanje kod ljudi...iskoristavanje u mladosti ili odbacenost od drustva...
ljudskoj budalastini nikada kraja.....
idiotizam....
Ahhh dovoljno mi je samo procitati indijci, radim s njima pa tako da mi nista nije cudno, kod kuce sam zabranio indijske serije da gledaju :) Stoka
gurbetska posla
što god dolazi iz indije ne treba se čudit uopće... ja za debilniju naciju ne znam...
Pa dobro...umre jedno djete, rodi se drugo, nista strasno u tom svijetu -.- pravi debili!
"Drugi smatraju da je sve namješteno i da su zmijama izvađeni zubi kako ne bi mogle ugristi dijete"???? Kobra je puno opasnija kada pljuje otrov, a 50% kobrinih ujeda biva suhi ujed.
Zao mi je sto nisam dovoljno pismen da nadjem pravu rijec!
Jadna Djeca
Ko će znat šta je. Možda je sve namješteno samo da se dobije posjeta na youtube i uzmu pare.