Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Los dan..o yebo te zivot te yebo! Los dan je kada ***nija smeca na kojoj trazis hranu nestane preko noci, los dan je kad je zgrada u kojoj zivis sa familijom ne postoiji vise kao ni tvoja familija, los dan je kad saznas da ti dvogodisnji sin ima neizljeciv rak, los dan.... Vecina ljudi koja ovo cita ne zna i nadam se da nikada nece saznati sta istinski znaci imati los dan.
Nedostaje još dženaza
možete biti sretni da vas nije ganjala neka opasna životinja. joj stvarno, koliko god imali los dan, kljix nas uveseljava. volim vas
<3
Strašno :O