Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas sa 15 godina rijetko ko ima svoj vlastiti bicikl
imam 24, ispit mi je trenutno u toku, jednom sam bio astromaut a jednom nisam!
Jeb.. majku pa sad ni ovaj ne valja... svasta...
eeee sine da si u bosni treba ti jos 10x toliko da samo administraciju podmiris dok čageta izganjaš...a tek silni rućci sa elitnom mafiom iz stranaka....itd....ovdje bi i onaj mexikanac Slim bankrotirao
Ima on iza sebe nekoga jakog, ku*ac bi on ovako uspio...
Upravu si. Hajmo racionalno razmisliti. Koji bi to direktor firme od 30+ godina pozvao 12-15 godišnjaka da mu daje savjete o ITu u firmi. Meni to sigurno ne bi palo na pamet, iako ne treba zanemariti prirodno nadarene učenike sa IQ od 150-180 koji sa 7 godina čitaju univerzitetske stručne knjige.
Ja mislim da je iskustvo najvažnije, eh ako ga ovaj mali ima onda je dobar, ali generalno sam skeptik...
Kod nas kinci od 15 godina sanjaju kako da postanu kriminalci idoli su im cele picke materine,tetoviraju se i drogiraju i nekad na nekoga pucaju ali vecinom je prostrelna rana nadkoljenice ili podkoljenice.
...i do dvadesete ce mu dosaditi i najljepse zene i najbolja auta,deklarisat ce se k'o homoseksualac,vozat ce ga soferi i umrijet ce do 35-te il od droge ili od dosade,ako nekim slucajem prezivi radice cijeli zivot za djecu afrike,ne zbog djece same nego da bi mu na mezaru uklesali da je bio veliki filantrop i dzomet insan...ipak mislim da mi "siromasni"puno vise uzivamo u zivotu jer se radujemo i najmanjoj sitnici,mene licno kila janjetine vazda razveseli,ovom malom da neko stado okrene ne bi ni pogled'o...e *** takav zivot!!!
Bledsoe, guzi li se sta?
ma obit ce se njemu to o glavu... ni djetinstvo nije prozivio...
...kenanov učenik...
Sta ce ti sine skola kad imas milione?! Angazuj druge da ti rade a ti hladi damu negdje na plazi sa guzatim crnkinjama.
Neki novi klinci!