Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci otvorili most , najduzi viseci na svijetu , kod nas pločicu na zgradi otvaraju . Ja cirkusa od svega kod nas .
Ja ne znam je li ko primjetio ali što u vrhu BiH što u ovim kantonalnim i lokalnim vlastima su uglavnom ove sijede stare prdonje od 65+ da ne kažem 70 godina. Pogledajte one fosile Bevandu, Genjca, Dušanku... I po svim opštinama ovi koji su shebali cijele generacije ne znaju sjahati. Bili su komunisti pa su sad velemuslumani, velekatolici itd. Poput Čovića. Idite u vražiju mater, sjašite već jednom pustite mlade ljude.
nadmasili su nadrealiste
da je 69 pa haj
I vjerovatno je u ovaj "projekat" uloženo par miliona
Moronskom narodu nista vise i nije potrebno. Okrenuli su janjca jer su dobili broj na zgradi. Da se ubijes gdje zivis
Pa sta se zamarate time, pustite ljude nek svako svečano otvara sta misli da mu je svečano!!
Ahahahahha stanite ba ljudi jel mene neko zaj@^#&bava da prostite. Izgleda da nas politicari zaheb%@$! kvalitetno.
Sutra kod mene u Basčikovićima Gornjim svečano otvorenje septičke jame. Bit će upriličena ceremonija i muzika u živo. Svi su dobro došli. 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Umjesto da jedan dobar projekt  temeljem novinarskog izvještavanja izazove pozitivnu reakciju u zajednici,  zahvaljujući zlonamjernom "novinaru" i naravno Indexu i Klixu, glavnim generatorima mržnje u BiH i RH, izaziva negativne emocije i mržnju. Kao što rekoh na početku nema nade za BiH.
Sve bi bilo dobro da je priča završila u Hercegovini. Na scenu stupa notorni Index i širi lažnu vijest u Hrvatsku. Dodatno senzacionalistički pojačava tekst i objavljuje kako bi po ko zna koji put ponizio Hercegovinu i Hercegovce. I opet bi bilo dobro da je priča tu  završila. Ponovo nažalost nije. Po prokušanom obrascu Klix preuzima članak s Indexa,a na scenu stupaju komentatori koji dodatno bez bilo kakvog razloga dodatno vrijeđaju i šire mržnju.
Za ilustraciju 90 % građana je prijavljeno na b.b. adresama. Sada se to sve želi popraviti i uskladiti s 21 stoljećem. Naprijed napisano   je rečeno tijekom svečanosti i izjava za medije nazočnih sudionika. A onda na scenu stupa lokalni "novinar" koji sve napore gradske uprave množi s nulom, kako se u žargonu kaže u Hercegovini, i objavljuje ružan članak kojim vjerojatno iz njemu znanih razloga želi gradskoj upravi.
hahahahahaha treba vas završiti na Google mapi, sramote se samo
zacrniti
Nitko nije ništa otvarao, nego je na prigodnoj skromnoj svečanosti obilježen početak postavljanja pločica s kućnim brojem na objekte i predstavljen izgled same pločice.  Projekt koji provodi gradska uprava ima za cilj uspostavu modernog digitalnog  adresnog registra, koji će  biti od koristi svima jer će omogućiti korištenje GPS navigacije, te osigurati lakši pronalazak adresa za hitne službe, tjela vlasti, turiste i sve ostale koji budu  trebali podatke o lokacijama.
Nema nade za BiH! Što drugo reći kada se pogleda ovaj članak i komentari ispod njega. Članak je  preko indexa.hr prenešen s jednog lokalnog hercegovačkog portala. "Novinar" koji je priredio članak bombastičnim naslovom i uvodnim djelom članka zlonamjerno interpretira događaj i ponižava hvale vrijedan projekt koji provodi grad Čapljina.
svakih par mjeseci u Jeddi(KSA) se asfaltira desetine kilometara gradskih puteva. Niko to ne spominje. Sinoć su asfaltirani putevi oko kvarta u kojem živim (oko 40km ceste) za jednu noć, dok je narod spavao. Samo kažem...
Ovo ni u Nadrealistima nema