Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidi joj se druga ruka, zato je otpustena,. ona se uhvatila za nesto dobro
Sad će joj i on dati otkaz :)
da sam ja na njegovom mjestu XD
http://www.youtube.com/watch?v=jFZT0P51vHA
pravo nad ženama -- ko čemu Ameri o tome.. kaže Islamski svijet omalovažava žene... hmmm najviše se prava pridaje ženi ako igdje to je u Islamskom svijetu.. kako znam ?? pa Musliman nije onaj što nikad Kur'an u ruke nije uzeo i glumi nešto i nekog već onaj što se pridržava Kur'ana u potpunosti ili u jednom dijelu Kur'ana naravno ne zanemarujući i ostale previše. I sad nama dođu đavolski ameri da kažu mi žene omalovažavamo.. MRŠ
Jest vala,.... u kuranu piše da žena ne smije voziti automobil ni žene muhamedove nisu vozile. Koje pravo žene u islamu ? Da raširi noge i šuti ?
pa pročitaj Kur'an i znat ćeš, da ja ne bih ovdje sada filozofirao sa već činjenicama starim više od 1400 godina, fino uzmeš Kur'an i čitaš, neće te pojesti... i prije nego komentarišeš malo se informišeš prije nego ćeš bubnut neku glupost
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glupost !
A ko je misteriozna žena u pozadini? I zašto ona nije dobila barem opomenu?
Dobila je otkaz zato što ona njega nije uhvatila sa sisu, iako je htjela. Optužena je za hvatanje sise u pokušaju, što je po, američkom zakonu, teži prekršaj od ubijanja djece po školi.
" ...čak i u društvima kakvo je Amerika." Boga mi , imate vi jednu potpuno pogresnu sliku o americkom drustvu.