Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste potpuno prolupali u svojoj mržnji prema Srbima i Hrvatima. Koja je to količina frustracija i nemoći kad ovoliko nisko padate u svojim pokušajima uvrede. Srbija i Hrvatska idu svaka svojim putem dalje..a vi samo stojite u blatu i tonete sve dublje.
...tonemo zato sto imamo Srbe i Hrvate koji nas koce u napredovanju po instrukcijama iz Srbije i Hrvatske.
Pa ćevap je tursko jelo, turci ovamo donijeli iz srednje Azije, nema veze sa ovim prostorima, Jelovnik Bana Kulina 10 u pola s lukom. wannabe
Jeo je Kilin čecape ali čevarke ni primirisao!!
Na Korčuli jedu puhove. Ispeku ih cijele i stave u pola hljeba. Samo glavu očavrlje tobejarabi...
Ulazi Robert Prosinecki u svlacionicu fk Zvezde i svi odmah USTAŠE !
roletar, kaže se: lagano ga jedi!
Hajde cibe od Cevapa!! To sto izmisljate je nakaradno. Smisljajte nesto autenticno a ne losu kopiju naseg specijaliteta !!!!!!☝
Nije ni čudo što smo ratovali
Može čovjek kao prilog uzeti šta mu se sviđa.
BLASPHEMY 😡
Neke davne godine, u Njemačkoj, ponudiše mi u restoranu srpske čevapčiće, srpski pasulj itd. Tada su krali ovi, sada kradu oni.
Kako je počelo brzo čete probati i 'rvacki Suši.
Imao sam prijateljicu koja je hurmašice jela sa kiselim krastavcima. Ona je uživala a ja nisam mogao ni probati.
jel ovo humor......
Fuj. Bljah. Mozda burgerljarak, ali sa cevapima nema nista zjednicko. Nisi ni svi cevapcici cevapcici. Mnogi su samo fasirano meso u obliku cevapcica, a ukus ni nalik.
Kako li se kaže govno na hrvatskom jeziku???
IZMET :D
Smdoklizac🙊
znaci treba prestati jesti cevape u hrvatskoj to ce se brzo prosiriti
Retardi.
hahahahaha