Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imate vi mnogo vecih i ozbiljnijih problema od hrkanja u zivotu, a ja , zaboravio sam da vi nemate zivot osim sluzenja za rasplod i brige o hrpi djeci dok ne umrete, sad znam koji je smisao zivota zene.
MA STA TI ZNAS MATERE TI MILE....RECI KOLIKO JE DVA I DVA....
@roxelana: Znam sigurno vise nego sto ces ti ikada znati, mora da si i ti jedna od ovih naprednih, zamotanih hanuma, po uzoru na ove iz teksta, cim si se nasla prozvanom?
saudijci su najveci protivnici siijiskih privremenih brakova"mut'a". A sami ga praktikuju.
PA NJIH POLOVINA NEMA POJMA O VJERI OBICNI SELJACI ...GLUPACI....
zar se smiju razvodit u arabiji
Glup razlog, toliko stvari ima da se hrkanje sprijeci, pre ce bit' da hoce promjene.. O zenskom hrkanju ne treba ni pricati, voze li ga voze, samo hajde reci joj, hoce oci da vadi...
Zato treba zenu snimiti dok hrce, pa onda nece htjeti oci da vadi kad vidi samu sebe kako ga poteze.
A SVE GOVORE DA ZENE NEMAJU PRAVO U SAUDIJSKOJ ARABIJI!!!! zbog hrkanja ostavljaju muzeve
Jah eeee
...naravno zasto da ne?.....one su bas slatke a muskarci su ruzniji deset puta ......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako ovaj Misyar ugovor stvarno postoji u saudiji gdje žena raskidom ovog ugovora gubi sva prava, onda ne znam šta koće ovi malo dužih brada od Bosne. Pa i ovde imaš takvih "ugovora" kolko hočeš samo se zovu "zabavljane", "hodanje" i tako dalje. Ipak imam utisak da je autor teksta pogriješio kod prvog slova u glavnom razlogu za razvod.
E jesu saudijci sebi namikarili. Povali pa ispali, a biva po Islamu.
tako piše u svetoj knjizi i to se ne smije dovoditi u pitanje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako se nece razvoditi, kad se svi po ugovoru vjencavaju T_T