Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije on hrabri Tuzlak, nego ludi Tuzlak.
Brat diže imunitet, covid na aparatima
Debil
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Danas se riječ "hrabrost" koristi za sve i svašta. Pa ljudi jeste li se nekada istuširali hladnom vodom, stvarno nije strašno i definitivno ne morate biti hrabri da to uradite. Hajde barem je zanimljiviji članak nego kada su se pisali plaćeni hvalospjevi o političarima pred izbore haha.
@BosniacumLilium majke ti porediš tusiranje hladnom vodom i kupanje u jezeru? Saberi se osobo
@Kapetankk Ne znam kolika je temperatura vode iz česme gdje ti živiš ali kod mene je fakat hladna haha, nije ogromna razlika između hladnog tuša u novembru i plivanja u hladnom jezeru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rade u lika grijači i ja znam često u januaru majica kratkih rukava vodotporan na sve a pumpa baca znoj kroz minuse RAGE REMAINS A BEAST UNTAMED
dijete govori hoću i ja mamaaa, de ba vidiš da je budala....
uvjek ima jedan naj pametniji
Kako kazu: "Budala i krivih drva..."
Momak je malo lud
Plivao za krst. Svaka cast!!!
Mislis za plus
Momcina
hrabri tuzlak će uskoro dobiti simptome, pa će otići da se testira, pa će fasovati u redu za testiranje paprati i budala nikad neće faliti
Puna groblja hrabrih
budalica neka
Da nije plivao za krst časni kao one dileje u Zvorniku?!
Tanka je granica izmedju hrabrosti i ludosti
Tanka je granica izmedju hrabrosti i ludosti
Bez mozga, tuzlak. .Blago mu pameti.
ovaj je zoru docekao uz rakiju