Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad čuo
Dobra Kara
Dosla na finale najgledanijeg americkog sporta i se-re o pjevacici. Ovo je izgleda americka Selma Bajrami, na utakmici samo da se opali selfi.
Jesu ovo sarme? 🙄
Koliko poštuju amerikanci svoj sopstveni sport, više ih interesuju reklame i muzika nego sama tekma. Isto pokušavaju od fudbala napraviti, ali drugačiji su tu gledatelji i ne pali im.
Prvo pogledaj posjecenost njihove lige,na fudbalskim utakmicama po 50000 navijaca,to cak i u Europi rijetko koja drzava ima,za par godina ce im fudbal biti bare bare sa nfl- om!
Poredis drzavu od 300miliona ljudi s evropskim drzavama s max90 miliona