Bila na Super Bowlu
19

Holivudska glumica majicom nasmijala javnost: Rihannin nastup prekinut

L. R.
Cara Delevingne (Foto: Twitter)
Cara Delevingne (Foto: Twitter)
Holivudska glumica i model Cara Delevingne podijelila je nove fotografije na svom Instagram profilu i time nasmijala svoje pratioce.

Naime, Cara se na Super Bowlu odlučila pojaviti u majici s natpisom "Rihannin nastup prekinut utakmicom ragbija, čudno ali kako god" i time nasmijala svoje fanove, ali i mnoge druge koji su bili oduševljeni nastupom slavne pjevačice.

Na drugoj fotografiji, glumica je pozirala s majicom preko glave, kako bi se vidjela isprintana glava pjevačice Rihanne koja nosi kacigu za ragbi, a u opisu objave dodala je #teamrihanna.

Cara Delevingne nije jedina slavna osoba koja je željno iščekivala Rihannin nastup na ovogodišnjem Super Bowlu, među njima se našla i pjevačica Adele koja je rekla da dolazi isključivo zbog muzičkog performansa.

Inače, Rihanna godinama nije nastupala uživo pa je njen performans dodatno iščekivan. Prilikom nastupa je otkrila i da je ponovo trudna, nakon što se u maju prošle godine porodila, a mnoge je oduševila i reklamiranjem vlastitog brenda tokom nastupa.