Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ona se treba kresat dok je svjesna.
Ograjisala ba
hahahahahhaahhahaahahah, kakav bi to pornic bio
joj nema mi nista draze na ovom svijetu, nego naletiti na ovakvu jednu neutralnu vijest na sa-x, neutralnu od strane srba, hrvata i bosnjaka i s merakom procitat od rijeci do rijeci ove inteligentne komentare....
malo joj, hoce jos. imala sam taj problem dok nisam upoznala moga mujagu.
Ja isto bolujem od seksonomije. Ja ga klamfam svako vece. Stara ne moze naprati posteljinu koliko se to zakomplikovalo.
Nju ili silovo ili poljubio isto joj ... !!! Hahahaha... :=))
A kako zna da ima poremecaj ako se nicega ne sjeca ujutro?
Lijecim seksomniju!!!!!!! Preporucio bi svim djevojkama koje pate od ove bolesti da mi se jave. Lijecenje traje postepeno ali vrlo ucinkovito....Necete se pokajati..
i ja imam isti problem
Da mi ju je jednu noc , \"bacio\" bi ga sigurno vise puta nego za cijeli dosadasnji zivot.... :))
Mora da se sexsa sa van zemaljcima,a da nije ni svjesna toga,pa to se mnogima desava,nista cudno,joj doktora oni ama bas nista ne znaju.