Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nijemci su izgubili zato sto nije igrao Thomas miller
ovo je informacija iz prve ruke, i kakve veze ima kakvu su sliku stavili, da su čekali sliku hobotnice na Španiji ne biste znali do sutra na koga pare da stavite, ovako im je bilo lakše, a Španija pobijedila, pa vi vidite sad. :)
(y)
JA KOJA KONCENTRACIJA INTELEKTUALACA NA OVOM SA-X
izbrišite ovo,nemojte se bez veze provaljivati
dobro sto je montaza, ali sto ovi odvale da \"hobotnica vidi Spance u POLUFINALU\" ccc
CUDIM SE OVOM PORTALU DA OBJAVE OVAKAV TEKST JER KAD SU GA VEC PODJONILI TREBALI SU POTPUNO A TO JE DA JE OVO BILA SALA NEKIH SPANACA KOJI SU OVU FOTOMONTAZU OBJAVILI A ISTINA JE JEDNA A TO JE DA TEK SUTRA U OBERHAUSENU HOBOTNICA\"POGADJA\" KO CE POBJEDITI !!!!
Hahaha, jeste klocevi, nmg da vjerujem, pisete ovako, a ovo uopste nije istina, ljude pogresno informisete...
@ josilo: malo si bijesan jer ti nema tvoje stoke tisucljetne, ne? koji si ti moron... broj 1 na ovom sajtu zajedno sa mile the govvvnetom
Paul na roštilj ide ako Njemačka zijani... XD
skutori iz sirokog monturali sliku da povale ljude na kladionici evo im ga!
Znas ti koja je ovo zastava?
Gdje da pises mater ti j.e.b.e.m.
Zar ima glupana koji nisu skontali da je fotomontaza de pogledajte zastavu spanije MORONI.
sranja...nevalja nikako