Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepa prica
Za par godina će 'vako i Alohina "islamska deklaracija" ...! ! !
Hitler je gospodin za ove nase sljamove,samo nije trebao ubijat,a ovi nasi polahko ali sigurno ubijaju ovaj napaceni narod!
Opasno je da ovakve knjige budu svakom dostupne posebno mladima..ja sam prije par godina kupio Mein Kampf na standu u Prijedoru inace sam iz Bosanskog Novog tu se nema gdje kupiti,a u Prijedoru je ta knjiga omiljeno stivo lokalnih srba.. Procitao i jos ucvrstio svoje gadjenje i prema fireru i nacizmu..ja tako a sta ce biti kad to procita neko drugi moze biti opasno, posebno sad zbog migranata..
Krasna knjiga !!! Da se hoće vratiti ono Adolfovo vrijeme .............
Znaš li ti budalo da su za njeg slaveni bili niža rasa i da su trebali njemcima samo biti sluge?
ojjj ustaše ojjjj ustaše, duboka je drina duboka je drina, drinu ćemo drinu ćemo drinu ćemo pregazit i srbiju zapaliti.
"Mein Kampf" je za vrijeme Trećeg Rajha bio prodavaniji od Biblije, u čak 12 miliona primjeraka. " Islamska deklaracija je također bila veoma prodavana tokom vladavine SDA. Nakon 2001 dosta dosta manje.
Sada valjda slijedi rehabilitacija Adolfa Hitlera, ko Slobodana Miloševića !! Štoooooo, kakao to ? Pa nijedan od njih dvojice nije bio osuđen za ratne zločine . A bogami Čiča Draža jeste. PA REHABILITOVAN. Ako na zahtjev potomaka Dražo možet bit regabilitovan može i na zahtjev žrtava četničkog genocida REHABILITACIJA UKINUTA !
@Predsednik je Mile omiljena svrpska literatura
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kljuc uspjeha njemackog drustva je SUSRET SA GORKOM PROSLOSCU. Nijemci priznaju genocid, krivnju za Drugi svjetski rat i pokazuju JAVNO KAJANJE - i 70 godina nakon pada NSDAP-a i kapitulacije Berlina. Mozda bi se Srbi trebali ugledati na nesto bolje.
@SandzaklijaVI Oni su Germani, a ne i Rimljani. Ti mješaš RImljane i Germane. Germani su Njemci, Englezi itd. Tačno je to da bi oni opet uradili to isto kada bi mogli, problem je što su Englezi 10X više uradili tih nedjela, a niko o tome ne priča.
@Dzevad Galijasevic. to je osobina svih naroda koji sebe smatraju nadnarodom, razmisli
PRIKAŽI ODGOVORE (2)