Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ma ja vama arapima su jevreji genetski jako bliski,a i vjera vam je slicna. A s obzirom da si pripadnik jedne omrazene vjere,ne bi trebao imati obraza da izjavljujes mrznju prema drugim narodima,nego bas suprotno,da pokazes svijetu svoju toleranciju kako bi te mogao prihvatiti kao civilizovanog europljanina
covjek je vidio ono sto mi tek treba da shvatimo....respect :)
tamanio koga je trebo;srbe i jevreje!!!!!!!najpoganiju gamad sto postoji!!!hitler je bio gdin covjek!
Hico prdio puno, slicno ko i Dodo, samo s razlikom sto se dodo ukenja ko Plovka!! Idioti
Hico prdio puno nesto slicno ko i Dodo, samo s razlikom sto se Dodo ukenja ko plovka. Idioti i jedan i drugi
....nije pobio sve da bi svijet vidio kakva je to pogan od ljudi....
sto ih sve ne pobi moj adolfe znas ti koga
nema tu nikakve genijalnosti. recept je poprilicno poznat. u vrijeme ekonomske krize, kad se ljudi osjecaju nesigurni, das im malo osjecaja pripadnosti grupi (kroz nacionalizam npr), uz dobru retoriku. jos bolje ako mozes naci kakvog neprijatelja. to danas svaki milosevic ili netanjahu zna (ima manipulatora koliko hoces na svim stranama). njegove organizacione sposobnosti su samo naizgled iznadprosjecne. to nema veze sa njim koliko sa tradicionalnom gremanskom organiziranoscu i disciplinom. greske koje je on napravio kostale su njemacku itekako - u zivotima i materijalno. samo neuki ljudi, uskih nazora, koji su nesto malo culi o hitleru ga mogu velicati po bilo kojem osnovu. a ovaj clanak nije vrijedan papira na kojem je napisan, to stoji.
Ne vidim uopšte elemente ikakve poremećenosti.....\"povlačio se u sobu sa djevojkama.....u zadnje vrijeme to je bila gospodjica Braun- njegova zaručnica?!!!!\" gdje je ovdje ikakva poremećenost! Ovdje se najvjerovatnije radi o nekom iz najbližeg Hitletrovog okruženja koji je se nastojao pisanjem o svakodnevnom životu Adolfa Hitlera prikazati kao neka vrsta oponenta - najvjerovatnije o vrlo kukavnom karaktreu koji se nastoji spasiti odgovornosti u trenutku kraja rata davajući bezvezne analize u zamjenu za protuusluge Saveznika. Mislim da je mnogo više za analizu onaj koji je ovo pisao nego onaj o kome se pisalo...... Hitler je bio u suštini prosti kaplar - što je odmah primjetio i maršal Hinderburg kada ga je vidio prvi put. Adolf Hitler je bio i ostao veliki uništivač njemačke kulture i civilizacije i to sve radi te kuluture i civilizacije. Mali (i psihički , i fizički), destruktivni čovjek na čelu velikog naroda - ideal historijskog zločinca.
@fico \"da je genije - nije\" jesi ti normalan??? jedan od najvecih umova 20 st. nek si mi ti genije... Koga briga kako se on ponasao za stolom, i ja prdim i podrigujem dok jedem, pa hajde i to objavite...
Poznato je da pobjednici pišu istoriju, logično. Može ovaj gospodin britanac tvrditi šta hoće, samo je teško to dokazati. ČUJ: prežderavao se, prdio, slabo se seksao, pio čaj, slušao ploče... itd. Pa šta hoće englez? NO BODY IS PERFECT, tako ni Hićo.
E jest prava zanimljivost čudna mi čuda.
od kada gasovi idu u psiholoski profil? :D
sto ih sve ne pobi...
da je novinarska besposlica - jeste. da je genije - nije. da je zlocinac - jeste. hajmo dalje za iste pare...vozi misko.