Britanska pjesma nije laž
0
Hitler je stvarno imao jedan testis
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joooj, joooj !!!! Pa nemojte vi tako za našeg voljenog Hitlera vikat da je bio zločinac!! NE NE!! Mi smo tako lijepo njemu lizali Š.U.P.Č.I.N.U i papali njegovu k.a.k.u... ...AH!!! To su bila lijepa vremana fašizma.... ... Šta da kažem... nostalgija me hvata... Hitleru naš dragi, vrati se i povedi nas Srbove putevima fašizma, k.l.a.nj.a i u.b.i.j.a.nj.a, kad već ovaj naš nesposobni Karadžić nije nizašta stvoren! ;)
jaje staje jedno jaje kad je imao dva nedobog da ga strefilo u glavu
gdje li je rašo svoje izgubio...na durmitoru zabavljajući se sa ovcicama?
...i na balkanu su ljudi nesto ljuti stalno.....sto li.....
nije ni cudo sto je bio ljut na cijeli svijet :D
Hitler Jednomudi! :) Vala ga je kompenzovao na sve moguce nacine.
Hitler je imao pentium
Po vlaskoj istori taj testitis mu je odgrizo jedan vlah po njihovom guslanju taj je vlah umro ali mi nisu zapisali ime Tako da su vlasi ugrisli i Hitlera za jaja Vlais inace vole Hrvatska i Bosnjacka jaja
bas vam hvala,ova vijest mi je promijenila zivot iz temelja,jednostavno sam odsad druga osoba
Sad znam razlog sto je bio tako ljut :-)
Upravo i ja gledam kakva sranja postaju vijesti... isto je bilo i sa voshtanom figurom hitlera kojoj je neko otkino glavu... sve se to radi kako bi se ochuvao Hitler kao brend... jer bez njega nebi mogli svakoga ko ukaze na genocid u Palestini nazvat antisemitom, prosto nebi imalo tezinu koju ima. Parola: hoban tera ovcice:D Samo mi nije jasno zasto nasi lokalni mediji prenose ovakva sranja. Jel dobijate neke pare od agencija koje ovo plairaju?
izmisljotna danasnice,ali je stvarno cudno cime se bave englezi....
ovog gornjeg. Zamisli da je im\'o 2 tak\'a. Sad bi svi vozili passate po sluzbenoj duznosti :D I to kudikamo bolje od ovih kineskih :D A pasos nam ne bi treb\'o :D
al je taj jedan testis bio velicine lubenice!