Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veoma korisna knjiga, nemojte se ismijavati. Zapitajte se još jednom poslije duže godina braka
Danas skoro i nepostoje djevojke za ozeniti. Mozda je i do nas, ko zna...
Do vas je...Svako bi da mu mlada bude top riba, da se sve topi kada prolazi, a da je istovremeno i skromna i kućanica i da ima oči samo za vas..E jbg prijatelju, opredijelit se treba šta hoćeš u životu, onda se daj u potragu.
dobar bi bio akcioni film napraviti po ovoj knjizi dobra prica radnja sve tip top
Mladenke prazne slame. Nijedna nije ostala bar ja neznam
Ukino se pojam puščenac ili puščenica sad kažu prekinuli vezu nisu kliknuli. a nekad samo nek.prenoči i ode za sviju je puščenica a sad nije ni za crkvu ni djamiju
Ne postoji skromna djevojka na danasnjem vaktu, kad dode 5 do 12 napustit ce te i ona pokrivena koja bi trebala da bolje razumije zivot, svrhu zivota, zapravo i one su postale iste kao sve ostale sto se tice kesa, dakle traze postenog, vjerski odgojenog ali najrade u njemackoj, dobro situiranog, dakle vjera + dirotinja jednako 0 velika, vjera + bogatstvo jednako 10.
Ukratko, ne ženite se ženama već muškarcima 🤣
Samo ženi onu sa velikim sifonima
Pa da joj po stare dane pocnu upadat u tanjir
Citam komentare i grohotom se smijem🤣🤣. Vi muski ste bas prave tetke, samo kme kme kme
Jes vid'la, a još nisu ni dobili priliku da se razvode i zavode 😀
po cemu je ovo bizarna knjiga
Dobra knjiga.
Nek ispita ko se vječno veže - ludost je kraća, a kajanje duže
Cuj, prije trebala knjiga, sad je odgovor jako jednostavan. Ne treba se zeniti.
Gdje se ima kupit ova druga knjiga' Muškarci za koje se ne treba udavat"?Kupujem,ne pitam šta košta!!!🤨
Pusti bona predrasude, jedan jaran mi je davno rekao da su svi "u 5 deka' i to je otprilike tako. Samo je pitanje koliko ces ti strpljenja, volje i zivaca imati. 😅
Ako sama nemas predstavu o tome, nece ti ni knjiga pomoci, uzalud ces pare bacati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Malo je jedna knjiga za takvu dubinsku analizu :D fakticki na prvu mi pada da treba staviti vjernost na prvo mjesto(sto nema veze jel neka 'vjernica', ili nije), a tek na drugom da ide ljepota. Za zenu najbitnije da prepozna na vrijeme jel neki muskarac psihopata i da ako pokaze neke znakove na početku veze da im vjeruje, da ne misli da će ga ona promjeniti itd... Kaze 'Kad vam ljudi pokazu ko su, vjerujte im'.
1.Ima ih dosta sto kažu da su vjernice i vjernici pa varaju i mole se Allahu za oprost. 2. Ljepota žene je u ogromnom broju stvari 3. Ne bas fakultet, ali neko određeno znanje da. Nije lako prepoznati sociopatu i psihopatu, narcisoidnu osobu, jer se na početku veze pretvaraju 4. Ne bas, umre ih koliko hoćeš samih, a i imaš mjesta gdje napr ima više muškaraca nego žena
@posokuca ja ne znam jel se ti zaebxvas, ali hajd. 1. Ko onda moze procjeniti jel vjernica, ili nije... 2. ... 3. ne pricam jarane o 'dijagnozi', neces svog muza voditi kod psihologa 4. ti prolupao loncice, kazem da ima mjesta gdje ima VISE MUSKARACA a ne vise zena... 5. znaci onima sto ostanu sami, ili oni sto su u gay brakovima tako propisano i tjt, aha.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)