Otkrio je Aleksandar Veliki
15
Himalajska so sve traženija na tržištu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super napravili ste članak...zasto onda niste istrazili i ponudili narodu gdje ima i ako ima da se kupi u vilajetu? - mogu reci da je vrlo dobra, ali i skupa 2,5 eura kosta nekih 250grama, cijena za Ljubljanu...ali vrlo vjerovatno je to tako i u CRO!
. .a kažu i da ova so tukne malo na New Age miris i okus.... Dragi vaši "novinariu" zar ne postoji nikakva mogučnost da provjeravate TAČNOST i istinitost "činjenica" koje popularišete u vačim "člancima" ?
"Himalajska sol, koja je milionima godina bila zarobljena pod zemljom, do danas je ostala sačuvana od vajnskih štetnih faktora." kao i tuzlanska. s tim da je panonski bazen geoloski puno stariji od himalaja, te je i tuzlanska so starija od himalajske.
srbin aleksandar onomad noge kiselio u himalajskoj soli
J..b.. ti ja m*..t..r
hvala ti jarane za info...ovakvi konstruktivni komentari su uvijek dobrodosli... :-) ps: okice zelene, mogli smo ti i ja jednu kupku da si spremimo ti spremi so ja cu vodu :-D
nije cudo sto je torabi dolazio u sarajevo. vama se izgleda moze obicna so prodati kao "ljekovita so" po 10 puta vecoj cijeni.
Imas i BBI centru u Sarajevu, na 5. spratu... cini mi se 7,20km pola kg.... Navodno je dobra i za kupke kod ljudi koji imaju problema sa isijasom...
KURTZA GRA uklanja el.mag. polje
ko jos koristi so u ishrani???
Ja je koristim odavno.
Desed lolara kosta nepoder soli
"...te ima sposobnost da zajedno sa vlagom u zraku u sebe apsorbira elektromagnetske valove i zračenje..." yebes avaz :D so nije vise ni obicna NaCl