Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam vama to u vise navrata isticao, Cevljanovici su svjetski dogadjaj, organizacija 10/10, ovi Amerikanci kaskaju za nama nekih 50 godina
@guser079 a dušu bi prodao đavolu da možeš kupiti par kvadrata u šeheru i tu živjeti pa da se hvališ po svijetu kako živiš u olimpijskom gradu, multinacionalnom, gdje u krugu od 200m možeš naći crkvu, katedralu, džamiju i sinagogu čime se ni Jerusalem ne može pohvaliti!!! A volimo i dalje naš kulturni identitet i ne predajemo se zapadnim tiktok vrijednostima!!!
@guser kupio si u nekoj vukojebini ili u najboljem slučaju na vrhu Biokova!!!
Zaboli nas za njih ,kao i njih za nas.
Ne zaboravimo silne influencere koji nisu mogli ispostovati dogovore sa sponzorima. Njima je mozda i najteze.
ovo je besposlena stoka od kojih nitko nema koristi. svejedno bili tu ili kod kuce nitko ne radi nista nego samo gule roditelje i drzavu.
Ovo je prava Klix vijest….. ono fazon “rekla kazala” Otvori instagram i cita komentare da bi napisao tekst…..
e neka je3em vam femlyyy, leglo pederluka, razvrata, bluda sodoma i gomora.
Sto je kod nas na cajkama
Sve je uredu dok ne nestane droge.
jadničci, zgadit će im se droga...
E svasta ces
Jel moguce da idioti sa klixa i dalje prenose americke idiotske "senzacionalisticke" vijesti o blstu i o idiotima koji su u "opasnosti" od blata?! Covjecanstvu fakat trea reset!
Sex, blato i rokenrol :)
A gofna okolo plutaju!!!
- Član 2. stav 2. Ustava BiH: "PRAVA I SLOBODE PREDVIĐENI U EVROPSKOJ KONVENCIJI ZA ZAŠTITU LJUDSKIH PRAVA I OSNOVNIH SLOBODA SE DIREKTNO PRIMJENJUJU U BIH I IMAJU PRIORITET NAD SVIM ZAKONIMA." - Potpisali Tuđman i Milošević i nema se tu šta pregovarati jer je već dogovoreno krvavo.