Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli pokusavas se odmoriti i odspavati malo jer si morao ustati u 6 ujutro kako bi stigao 2 sata prije na let i krenu ti ovi papci svirati i pjevati u avionu
Majstore, otvori zadnja, ima izlaz!
Airbus a320
Airbus a320
MA OVI LOSI KOMENTARI SE SVODE POD 1”HRDZAVOM K….I DLAKA SMETA” .MA BRAVO MOMCI
Gdje god da je, super je! Ovo su prave stvari. Ko god je letio avionom ovo razumije! Bravo momci. A ovi mali primitivni zeleni postali kao neka gospoda, a go primitivac do primitivca! E da su ilahije onda o.k. jel, mali primitivni zeleni?
svakid dan u svakom pogledu komentari ovdje su sve bolesniji
Ko nije primjetio Air Serbia...
🎶 a ja sam negdje rujno vino pio, a ja sam negdje s drugom srećan bio, a ti, a ti, ti si me čekala!🎶
Ovdje su dvije velike nelogicnosti. Kako su unijeli harmoniku u putnicki prostor i drugo kako da Hrvati pjevaju srpske pjesme ustvaei kako kazu cajke.
Air Serbia, odmah sve bude jasnije
A da je Tozovac živ, zabranili bi ga u Hrvatskoj, miša vam vašeg susjedskog..
Da su pjevali hrvatske narodnjake pola putnika bi iskocilo iz aviona🤣
Čuj Hrrvati pjevaju narodne
Ovo treba da se tretira kao teroristički napad