Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SHIT
Nije ovo nikakva buladastinja ovo je u Americi ZAKON,izvade pascetu glasne zice pa nemoze da laje i uznemirava komsije, joj kolko mi puta dodje da zovnem policiju kad komsijski cuko stane zavijati,al mi sve nesto zao , izvadice mu glasne zice , pa nije paas kriv vec vlasnik .Sto ce im cuke u gradovima zovotinja je to ,hoce da je slobodna a ne zatvorena po vazdan.
hihih...mogli bi zabranit i ljudima da pricaju,da nebi uznemiravali susjede :) budalestina!!
dobar zakon za one koji imaju ovih problema...kod moje kone i dan i noc laju pa nemozes spavati a u 03:00 ustajem na posao. ma dodjemi.......... uh...stocu joj se na kicmu jednom popeti....
ne znaju idioti po cemu da se istaknu u svijet ..pa nasli nad psima da se izivljavaju ccc
Ma ovo ti je kriza jarane vlast mora odnekle pare iscupati
Evo kod mene paščad laju svu noć, ima ih puna šuma. Možda ih treba sve pohapsiti xD.
još jedna glu.post u nizu objavljena na ovoj stranici........
O Boze dragi, koja glupost...nevjerovatno!!! Cuj psima zabranit da laju... Moronluk teze vrste... mislim hajd ti reci jednom psu da ne laje. Pa jbt to su zivotinje...priroda je priroda! jos jednom potvrdjeno da je ljudska glupost besmrtna!
A treba i \"vlastima\"zabraniti da prdnu,ionako mnogo prde,kao i kod nas-mater im j...! Ha ja!Cuj gluposti!?
haha sto se ismija......cccc
uuuhhh da je i kod nas jedan ovakav zakon. mene svako ama bas svako jutro bude 2 i to u intervalima od 10 minuta!!!!