Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Gradonačelniku Juryju Luzhkovu koji je POKRENIO ovu inicijativu, ovo nije prvi da želi izigravati boga, piše Time. \" hehehehe joj nepismenluka :))
\"Gradski odjel za stambena putanja i javne radove opisao je kako će se to sve funkcionisato.\"
e da oni znaju sta je iza ovog `rastjerivanja` oblaka..i bilo bi extra kada bi bilo tacno sto kazu sta stavljaju u smjesu:) sami ce sebe unistiti..ili pokusavaju unistiti one koje hoce....
I ovaj njihov gradonacelnik sve me podsjeca na \"nebeski narod\" preko drine ... Samaljot u glavi.. ko zna mozda nadodje u \"voznji\" za vrijeme leta ;) PEACE!
znaci da na te dane stvaraju historiju
Nazalost, ljudi su podijeljeni na \" BOGOVE\" i na ROBOVE...Naravno, ovi bogovi nisu istiniti bogovi, ali se tako osjecaju, ali su zato robovi istiniti ali to ne osjecaju.. COVJECANSTVU JEDINO MOZE ISTINITI BOG POMOCI, A ON JOS UVIJEK CUTI..ZASTO? TO SAMO ON ZNA...
Sprzila mu votka mozak, kao i ovom prevodiocu
\"Znate da svake godine na Dan grada i Dan pobjede stvaramo vrijeme?\" STA ZNACI OVA RECENICA - PREVODIOCE?
Gradonačelniku Juryju Luzhkovu koji je pokrenio ovu inicijativu?!?!?!
Sta bi na ovo rekao smrdljivi r.e.i.s. c.e.r.i.c?
Rastjera snijeg i podavi stanovnistvo i potruje.... Svakakvih budala ima...
I ovo je jedan od nacina kako da pare ostanu u zemlji pa ako treba i po nebu gruhat