Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neznam ucemu je ovdje problem kad su kod nas to davno ucinili da prelazak ulice ucine extremnim sportom, pogotovo ako je trola sa druge strane ulice a niko nece da stane
Lijepa i korisna ideja, 5+ I da ostanem u skladu sa ostalim komentarima, poserem se na sve vehabije i slicne extremiste, a vide cuda, nisam komunjara niti peder :)
odlicno ;)
evo i ovdje da postiram nije zgoreg: al\' se palite na komentare ovih provokatora cudo jedno, ko zapete puske samo cekate da neko nesto kaze, pa makar i najveca glupost bila, da sopstvenom primitivizmu date oduska!!!! kako bi bilo da komentarisete vijest , ako imate nesto pametno da kazete, a provokatore ignorisete?!
yebo ti vehabija materešinu komunjarsku! ako ništa pametno nemaš da kažeš onda nas poštedi svojih komunjarskih flustracija i kompleksa,nabijem te !!!
bosanac i kod nas je apsolutno romanticno, prosto ti se neka romantika po grudima raspline kad Hin vidis onako zelene...LOL....
pa i kod nas su ucinili romanticnim, ofarbali su ga u zeleno
joooojj.......bas je extra ovo...svaka im cast...:)))
Kad bi ovako nesto bilo kod nas, vehabija bi dosao na sred pjesackog i raznio i sebe i pjesacki
Tako se to radi a ne kod nas kupuju kamion za smece koji ima laksi pristup ulicama nekim yebote nek idu pjeske xD