Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jbg klix sad, zar i ovo na portal ?🤷‍♂️
Vise i te drustvene mreze mi idu na neku stvar ne moze covjek mrdnuti da ga neki hajvan ne snima za lajkove i kojesta
Cega se lik dosjetio
Kamenjarske moralne vrijednosti.
Becka skola iz Posusja!
I ovo je hit na društvenim mrežama. Na što smo spali majkom mila.Umjesto da pleše sa nekom lijepom djevojkom on se dohvatio posude za supu.Neće ga niko.
Kome je ovo interesantno objavit??? Ne kontam bezveze!!!
Woow. Nevjerovatno. Ima da odjekne svijetom. Senzacionalno. Kakav ples. A ustvari kur*ina.
Zasto nemamo više ovakvih vijesti? Sada je vikend, no vidimo ujutro kako će ova vijest da djeluje na kurs dolara prema euru.Hvala klixu
Zapadna Hercegovina najsunčaniji dio BiH. ❤️
europske vrijednosti
sta je ovdje interesantno?
Supa od banana🤣
a ko ce nego seljacina neka normala!
Moj Bosnjace, nekad su ti preci naseljavali Posusje, sve dok uskoci ne pocese hajduciti. Piri efendine dzamije u Viru nema, nema ni kamena na kamenu traga nekadasnjih vremena, kada su dugo Posusje i Metkovic bili bosnjacka pogranicna mjesta. Nema ni Bosnjaka, a samo prije 150 godina bili su najmnogobrojniji. Sela im opustite potomci ovakvih sa snimaka. A ti Bosnjo, povlaci se. Bjezi, sakrij se.
Ajde i ti u Tursku, možeš i u Siriju da nam ne zagađujes zrak.
Bošnjaci u Posušju, najmnogobrojniji? Prvo, Bošnjaci su živjeli samo tamo gdje ima nekakve rijeke i plodne zemlje, a to definitivno nije bila Zapadna Hercegovina. Tek kad je mletačka republika osvojila imotsku krajinu, imotski muslimani se se iz plodne doline neretve prebacili u Ljubuški koji je jedini imao nešto malo zemlje i vode. Zato danas jedino u Ljubuškom ima nešto malo Bošnja i svi oni su potomci Osmanlija koje su mlečani protjerali iz plodne doline neretve.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hercegovacla verzija orangutana
Prije čovjek postane sa nekim talentom hit, sviraš gitaru, znaš da nasmiješ raju, dobro pjevaš itd. Danas budi umnobolni debil koji na svadbi pleše i jede supu, i već si postao hit.