Vesela atmosfera
44

Gost sa svadbe u Posušju postao hit na društvenim mrežama: Plesao i jeo supu

L. R.
Screenshot/Facebook
Screenshot/Facebook
Društvene mreže su mjesto na kojima možemo pronaći mnoge neočekivane i komične situacije iz svakodnevnog života, a upravo jedna takva stiže iz Posušja.

Naime, na popularnoj Facebook stranici pod nazivom "Imocki crnjaci" podijeljen je video u kojem jedan od gostiju istovremeno jede supu i zabavlja se na plesnom podiju.

Ubrzo nakon objavljivanja, video je postao hit na društvenim mrežama, a riječ je o jednoj svadbi koja se nedavno održala u Posušju.


"Možda i najjači ples u povijesti svata. Kralju srušio si internet. Dokaz da se i sa supom može plesati uz, naravno grupu Brig", napisali su u objavi.

Na videu je moguće vidjeti kako veliki broj gostiju pleše uz pjesmu hrvatskog pjevača Mladena Grdovića "Bolje živim nego ministar", a koju je na svadbi izvodio bend Brig. No, jedan od gostiju nije želio propustiti zabavu te odlučio plesati i jesti supu kutlačom direktno iz posude za posluživanje.

"Kralju, uljepšao si mi dan", "Buduća olimpijska disciplina", "Gdje ima volje, ima i načina", "Hrana se ne preskače", "Evo ideje za naredne svatove", "Hajde ti ovo objasni strancu", "Doktor", bili su samo neki od komentara ispod objave.