Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je predivno tako lijepo vidjeti a ja inace obozavam macke i ovo je dokaz koliko su zivotinje bolje i osjecajnije od ljudi.
dje je dokaz da su zivotinje bolje i osjecanije od ljudi?
...video veze nema sa naslovom...jeste li vi uopste pogledali ovo...???...majmun ne jebe macice ni 1%,oni mu ih na silu trpaju i slikaju ga sa njima...kad su mu donijeli paket sa macicima majmun ih nije ni pogledao nego je prvo uzeo najlon iz paketa da se igra...americke gluposti...
ovako je bake usvoji sbih i df ....
karavalandan vjeruj da jesu ja imam dvije mace da vidis kako se obraduju kad ja dodjem kuci i umiljavaju se oko mene i puno ljubavi pokazuju prema meni ali ti to ne mozes shvatiti.
imal koja sa kljixa da hoće gorilu
Opet je vrijeme da prelistam video snimke sa Koko :D
Ja bih jednu gorilu za ljubimca. Sunca malaaaa 🙊❤❤❤❤❤
imam ja jednog majmuna u gacama ako moze pomoci
Polarnog 😋. Errorcode, mani se fora iz 1.- 2.osnovne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)