Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biće u petak sergija za Suljino lječenje
BiH je puna duševnih bolesnika
Bosanska snaga, bosanski geni, bosanska plemenitost.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko god ga ismijava slobodno neka ukuca u youtube Wim Hof Method i neka malo istraži. Ismijavati čovjeka bez ikakvog znanja o toj metodi je besmisleno.
Suljo njeguje stari ruski obicaj.
Ne mogu da vjerujem da ima ovoliko negativnih komentara ili podrške za negativan komentar... Suljo cestitam, bravo i pretpostavljam da si na nivou spoznaje života gdje ti nisu bitni ovi negativni komentari... Respekt Suljo, iznad si nivoa običnog življenja ili životarenja... Ako ikad budem u prilici potražit cu te u Gorazdu.
bravo! ko nije probao metode wima hofa nema sta da pise ovdje. al stas nas puk je expert u svemu. samo naprijed.
Samokontrola !! Bravo!
Masla Sulje sto pliva.
Svaka cast, ja nebi smijo. Ni zagaziti. Bi mogo zabaciti tu malo, zimski, al s jaknom, kapom, rukavicama, i kafom. Meditacija.
Vidjet ces kad na ljeto odem na drinu i pod vodom snimam dok prdim...
u Sulje mašala
Pogledajte i procitajte ko je Wim Hof ili ledeni covjek i kako njegove metode uticu na imunitet
Jel to Suljo keder ?
Kako ce se vlada BPK ocitovati ..i u opstini Adzemi i Ziraci.....
Kreten
Dobro, ali zašto ?
Mašala,mašala...
Ko ovo ozbiljno shvata? Nesto ko fol meditira,otvara cakre,trece oko itd. Ustvari tip ima prirodno jacu cirkulaciju,ko i 20-30 posto ljudi, ohladio kozu sjedeci i onda usao u vodu koja je toplija od njegove koze i osjeca ko da je topla. New age sihirbazi koriste razne fazone da impresioniraju neobrazovane mase koje ne poznaju fiziku.