Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Armine! Svaka ti cast na kreativnosti!
svaka cast!
Jos samo da Armin popravi zube i onda moze aplicirati za izlozbe izvan granica BiH.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Baš mi je drago što i Muslimani počinju obilježavati Božić. Ovo ''novogodišnji'' je samo politički korektan izraz, to svi znamo, samo se malo pravimo slijepi na to. Jelen, Djed Božičnjak, Jaslice, okićeni borovi...ništa to nema veze s Novom Godinom već s Božićom. Možete mi lupati minuse, ali znate dobro da je tako.
@feferonx Meni je također jako drago, jer kad Bošnjak slavi Božić on u to unese dodatni trud, pa umjesto prosječnog nekog jelena tu ispadne jelen od 2.5 metra.
Jelena! Sama si to trazila !
To ono da sija stagod u sivilu zimskih noci..greska samo u izboru, jedino ako misli da je to sve svakako bajka pa onda moze i bambija malog i zeku da djeci bude veselo..
čitava evropa još uvijek slavi paganske praznike ma kako se ti ljudi nazivali katolici pravoslavci muslimani. svi smo mi u duši pagani kakvi smo i bili prije dolaska istočnih religija. recimo božić nema nikakve veze sa židovima i muslimanima to se u evropi slavilo otkad se pamti. zaebite te pustinjske bogove vratimo se našim slavenskim bogovima.
Lijepo i stvaralački ...
jes raja agresivna na klixu - sta je reći …
Da nema klixa bi se poubijali , frustracije su čudo … Nek se ispušu, gazda će ih za 500-600 km postaviti na pravo mjesto iako osobno mislim da su većinom srednjoškolci i neradnici svake vrste.
Vehabija slavi bozic
Jelen trci po polju nosi papagaja.....
Reisu-l-ulema na aparatima
To balijo nek si na advent navalijo! Nije to predpraznicna već predbožićna atmosfera no lažimo se i dalje! U hrišćanstvu se jelen povezuje sa vernicima odanim Isusu Hristu i predstavlja simbol pobožnosti...
U Bošnjaka je najveći blagdan postao Božić.
božić je paganski praznik to zna svaka polupismena osoba
@p@pi Ma kakav je da je, kršćanski je.
svaka cast