Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ti je tako kad komšija krene kresati :D
KAD DRUGI ORE TVOJU NJIVU ...
- Još prije onog rata, jedan Čeh, veterinar, meni je pripovjedao da po toj nji'ovoj vjeri u tim starim knjigama piše da je Bog bio namislio dati čovjeku da živi hiljadu godina. - Mašala: hiljadu godina! - E. - To bi bio život. I šta je bilo? - To je bilo kad je Bog prvog čo'jeka stvorio. Adema. Adem se zvao, dobro se sjećam. Sve mu pružio, vas rahatluk. I pojest, i popit i ... i ženu mu stvorio. Samo, u nekak'e jabuke da ne diraju. Eto, biva 'vako to su Božije jabuke. To da ne dira, a drugo je sve njegovo. - I šta je bilo? - Al', ta ženetina, navrati Adema da trgaju jabuke. Bog to vidio, gdje neće, jel', naljutio se i - kapak. Nesta rahatluka, nesta svega. I o'tada se čo'ek pati, živi i 'm're kao svako drugo hajvanče. Sve zbog ote žene. - O, jeb'o joj ja mater!
HAHAHAHHAAH, ZAIM RULZ!
cestso naletim na 9gag-u na neke stvari, koje 2-3 dana poslije opet ovdje vidim. odlican izvor. why so serious? :)
Brate- nisi sam.
katastrofa,da covjek ima zenu,a da ne moze sa njom zadovoljiti svoju potrebu.I onda kad je prevari belaj,'vako-nako.Razvest to odma.
Na dno spiska je trebo napisati.... ...hmmm.....možda ima zagondžiju.....
Ove zene fakat imaju cudnu neku logiku...kad su kurave, i kad ih neko javno ocrni onda je nezreo, jad, kukavica taj sto ih je ocrnio a one su zrtve... Nije kriva ona sto daje drugima, krivi su drugi sto pristaju! Eto tako ti je to...
Hebeš ti ove glupane...
Ma ovo dvoje..nebi ja na "valst" :D
Jes nama :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolje bi mu bilo da je sjeo i razmislio koliko je on los ljubavnik. On ocito ne moze da zadovolji njene potrebe, a muskarcu je to vjerovatno najteze priznati. Ovoliki glupi izgovori sa njene strane bi trebalo da mu otvore oci. Zena ima ljubavnika, to samo slijepac nebi vidio.
Dobro, oči moje, ako pretpostavimo da si u pravu što se qurva udala za njega? Ima "očaravajuću ličnost"...ili pak dobar račun u banci? ISpade sad je on jado i paćenik a ona je, eto, normalna (kako su komentari na njenu tabelu pokazali). Vi se žene dičite svojom komunikacijom - zašto mu dotična nije rekla da bi da proba "Nešto novo i divlje" ili sl. A neeeee, teško je priznati sebi da si kučkica - otprilike kao i da si loš yebač vjerovatno.
Pa ja, on je nezreo, kukavica sto je javno pokazao kakva je, a ona je zrtva...isto juce onaj na Palama sto je postavio slike bivse - kurave...nije kriva ona sto je kurava nego on sto prica o tome! Zenska logika...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U ovoj priči jedino sporno je to - kako netko uopće može poželit sex s ovom kladom ?
Frajeru ,bolje traži drugu ne kukaj ovdje . Ovdje ti pomoći nema !!!
Па 3 пута је пристала гледајући табелу. Није тако страшно.
svasta, kao da moraju imati sex svaki dan, ako joj nije do toga nije, samo ne znam sto je smisljala izgovore, ne je dovoljno, valjda.
haha, pa ne znam bas, nisam udata, ti bolje znas sigurno. nek ti bude. :)
Noje ne dovoljno,kad se udas vidit ces :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
''Drugi jebu, a ti se Muzafere kupaj ..eto kako ti je to'' hehhe..to ti je to lave..
nemaju svi isti libido, neki bi stalno, a nekima dosta samo ponekad. Koje je rješenje? Naći osobu sličnu sebi, i jednih i drugih ima, ali ne, napaljenik koji bi pojebao pticu u letu ženi ženu koja ima metlu u dupetu i dosta joj je jednom tjedno i onda okolo ogovara umjesto da nađe neku koja će naskakivati na njega 24 sata!
Kakav je tvoj libido? ;)
da rainy, ali je je fazon sto se bas suprotnosti privlace :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bože dragi koji nezreli idioti...
kako sam ovo mogla propustiti:-)