Zanimljivosti
196

Isfrustrirani muž napravio tabelu sa supruginim isprikama zašto ne želi seks

Klix.ba
Evidentno seksualno isfrustrirani muž sastavio je Excel tabelu sa mjesečnim pregledom svih isprika koje mu je njegova žena uputila zašto ne želi ili ne može imati seks s njim.

Čitav je mjesec razočarani muž brižno bilježio njene izgovore, od "Ne osjećam se baš najbolje", preko "Osjećam se odvratno", pa do "Trenutno ne mogu, gledam TV" itd.

Isprike su uključivale i one poput "Trebam se istuširati", "Iscrpljena sam", "Pokušavam gledati film", te nekoliko neverbalnih slučajeva odbijanja.

Šokirana mailom, supruga je pokušala da ga kontaktira, nakon čega je otkrila da ne želi da joj se javi i da je odlučio da je ignoriše, piše Telegraph.

"Prije nego što sam sjela u taxi za aerodrom, na poslovni mail mi se javio muž koji mi je napisao da mu neću nedostajati deset dana dok budem odsutna na poslovnom putovanju. Uz mail je bila zakačena i Excel tabela sa naznačenim datumima kad je pokušao da inicira seks sa mnom, te posebnom kolumnom za moje izgovore", kazala je anonimna supruga, koja je sama, uz pojašnjenje, podijelila tabelu na internetu.

Tabela je ubrzo postala viralna, a ljudi su počeli zauzimati različite strane. Većina njih je kritikovala muževu "nezrelost", sugerisavši mu da je trebao pristupiti rješavanju ovog problema na drugačiji način.

Jedan korisnik Reddita je napisao: "Toliko je drugih, boljih načina na koje je mogao komunicirati sa svojom suprugom, no umjesto toga, odabrao je najbizarniji način, koji je uz to i kukavički", dok je drugi napisao: "Tvoj muž izražava sasvim legitimnu zabrinutost na izuzetno nezreo i pasivno-agresivan način. Iskreno, komunikacija u vašoj vezi je katastrofalna."

Još jedan od komentara na ovu priču je bio: "Možda je njenom mužu dosadilo to da bude ignorisan mjesecima, tako da je odlučio da nađe rješenje za svoj problem. Ali ovaj put, nakon svih pokušaja, bar je privukao njenu pažnju."