Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametni ljudi ne čitaju ovakve članke...
Dvadesetpeti decembar je uzet od strane kršćana katolika kao datum rođenja Isusa, ali se porijeklo ovog datuma može povezati sa rođendanom hinduističkog boga Krišne i grčkog boga svjetlosti Mitre. Ovo đavolsko slavlje je duboko ukorijenjena praksa širka (mnogoboštva), grijeha koji Allah neće nikada oprostiti.
@osuneceni balija šteta..ja slavim i redovno guzim za Novu
A, "odjebi "? Zaboravili ste spomenuti omiljenu frazu koju Mile koristi u konverzaciji. Recite nam kako ova fraza djeluje na ljude kojima je upućena ?
'odjebi' nije fraza, nego jedna riječ. fraza je ustaljeni skup riječi koja se moze pojavljivati kao jedna recenica ili dio recenice, a koristi se kao predlozak ili templejt u odredjenim zivotnim situacijama. na primjer, 'odjebi u skokovima' bi bila fraza, sto ti ujedno i porucujem. :)
@udri ga mehmede Što to tako lijepo Miletu ne objasniš. Pa nakon toga oba zajedno odjebite u skokovima.
9. Nemoj me pogrešno shvatiti ali jebe mi se - Ovu frazu treba izbjegavati jer će druga osoba misliti da vam se jebe za ono što on govori.
...preispoljne budalaštine. snaga riječi nije u njenoj formi, već u njenoj iskrenosti i uvjerenju u izgovoreno. zaglupljujete ionako do kraja zaglupljenu masu.
https://www.facebook.com/I-ovo-je-Bosna-i-Hercegovina-1484716495169505/
Kakva glupost. Šta me briga šta će pomisliti ako mi namjera nije bila da provociram? Clanak doslovno savjetuje da se prilagodiš emocionalno nestabilnim osobama koje sve shvataju pogrešno i kao napad.
Sta fali, ovo sta god ti zelis je odlicno.U prevodu boli me ba kurac, nisi mi svakako interesantan
jest. a ko ce misliti na sve ovo dok prica
Najbolje je jezik za zube u svakom slučaju.
Samo u Bosni svi kazu kad skines koju kilu "jaoo da nisi bolestan sta ti je?", a kad se udebljas "vidi sto se popravio", a tamo trudnicki stomak i holesterol pred srcani, zacepljenje vena i tako to 😂
ovo sretno mi ide na živce
@kardan Obično znači nećemo se dugo vidjet... kad čovjek hoće da se potrudi kaže ti 'haj čut ćemo se jarane', jvi se, javit ću ti se, vidimo se uskoro i sl.
zato *
kao što sam rekla ranije,izgledate strašno umorno,za to SRETNO....