Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije to nista..........ja neki dan stoju uzo na kladionici....90 ostavio u kafani
..bolje da odma daš gazdi da se kladi :))
jest,al onda mi ne bi dao viljamovke koliko sam dobio za 90 km:))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fin primjer za naše sponzoruše,koje se ne udaju prije 30tih,ganjaju karijere i satiru se od učenja...
vidi? ja mislila da sponzoruse NE ganjaju karijere i NE satiru se od ucenja, vec ganjaju bogate potencijalne muzeve i satiru se da se sto prije i bolje utrpaju i budu nekom na grbaci ko ce ih izdrzavati... inace... nesponzoruse bi trebalo da se udaju prije dvadesete, ne gonjaju skolu i karijeru kako bi bile sto ovisnije o svojim muzevima, pa da mole od ulozaka do cipela da im ovi kupe, kad budu dobre volje... :))) valjda je samo u tvom svijetu sponzorusa neko ko uci i gonja karijeru... ti bas svijet vidis naopacke :)))
@Vinja:Izvini što si se pronašla,psiloškim redosljedom,i jest malo onih koji vide svijet naopačke,jer često ih obični ljudi smatraju luudim...;)))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bosna ceka
brate sjeti se!! :D
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
nije on ni blizu Dini Merlinu koji je poklonio čitavu pjesmu ----------------------------------- Da i nogometasima koji su dijelili autograme i poklonili dresove.
...ih ne bi poklonio ni eura...ugledao bih se na Dinu Merlina, bosanskog uspjesnog i priznatog čovjeka i humanistu!
suplja prica.pare uzela drzava da zacepi svoje rupe koce ba normalan dat 50 mil.eura.te sve nevladine organizacije pripadaju politickim strankama isti k.... ko i kod nas samo drugo pakovanje.P.S ovi sto daju negativne odgovore su kao dobre dusice ;-)
Dao bi i Bosanac, al' qrc!
Jel dosta vise ovih laznih clanaka kako neko dobije milione i onda pokloni dvije trecine ne hebite vise ovaj napaceni narod tim s_anjima.