Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OBRĆI PARE NA BUDALAMA, TAKO I TREBA
... gledam sada na kalendar . 22.12.2012.-e pada u subotu . Petak ce se vjerovatno skraceno raditi , pa me interesira da li se apokalipsa prenosi i na ponedjeljak , i onda , od utorka sve redovno...?
Ovi što zagovaraju apokalipsu su samo za nijansu gluplji od onih koji zagovaraju apokalipsu zapisanu u \"svetim pismima\". Ovce jedne glupe, isto kao da kažeš da će 31. decembra nastupiti \"smak svijeta\".
kakvi bre ljudi apokalipso i gluposti i francuske nema od toga nista to su najobicnije gluposti te maje nekakve nas STVORITELJ TO NIJE NIKOM OTKRIJO SAMO ON ZNA KAD CE NASTUPIT I UTOCISTA NECE BIT OSIM KOD NJEGA SVE OSTALO JE BOGOHULJE STO CE SE KAZIT PAKLOM
To se zove turizam, tako se marketing radi.
Inace ovo selo nosi ime po albizanskoj sektu bugara...patarena..Koji su ziveli na obroncima Pirineja, i u Provansi.
Ah koja budalaština ... Francuska ima ogroman broj nuklearnih reaktora i vjerovatno spada u najmanje sigurna mjesta u svijetu u slučaju nekakve apokalipse koja bi mogla trajati stotinama a možda i hiljadama godina.
Sudoku Placem ti znaci brate hahhhhahahah, bez zezanja pao sam sa stolice od smjeha i mislim da sam se malo u.ke.nj.a.o.
Selo se zove HAHAHA Pic de Bu qarac HAHAHAHAHA
HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAA...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!
@ Naucnik Hvala na ucescu!
U slučaju apokalipse, SVI će apokalipsati. Toliko od mene.
Dosad sam mislila da je najsigurniji nanin podrum, ali evo kazu nije! podrume hvala ti za zastitu od srpskokalipse \'92-\'95
ma samo štraftat kod tetke u Njemacku, kakvi ba Francuska....