Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva je najbolja ;) ovako sam isto vidio za ove lokalne izbore.. valjda zakonom zabranili vjesanje po banderama..i naslonili plakat na travi.. cuko jedva docekao da im kaze sta misli o njima ;) zasu kandidata urinom.. cuko pisa po politicaru a raja se upisa od smijeha
@lik55555555 jesi se to nasao uvrijedjen od juce? ;) nisam ti ja kriv sto si nesposoban... ;)
@zamalopenzija ovako ja njega roastam.. ne zna vuse gdje je supalj.. a onda mi pokusava uzvratiti..al tanak je jarane..na svim frontovima ga lako izbusit :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja sam neki dan uhvatijo zlatnog bakira i zlatnog dodika Veli men' dodo sine ako me pustis ispunim ti 1 zelju Veli bake ako me pustis ja ti ispunim jednu vise Reko momci kakve zelje idemo nas trojica prosetati malo do zlatare
Rezirano ko nasa liga!
Sve namestaljke....
da budem iskren dosao sam samo do 5...
Ovaj sto je zino lici mi na Dodika za mikrofonom a ovo ispred njega sareno na SAVEZ ZA PROMENE
macak.........mackica
odlične!
Macak je kralj:))) ... trica (3)
treca najsladja.
prva je prejaka
Kud baš posred usta
Slika br. 7... Od obične gusjenice metamorfozom do predivnog... đuturuma
Ova prva je toliko bosanskohercegovačka da to nijenormalno. Država treba otkupiti prava na nju, ako treba čak i iz budžeta da se to finansira.