Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nezna se koja je fotografija simpaticnija.
Muhamed a.s. :"Zaista Allah ima stotinu milosti, od kojih je samo jednu spustio među džinne, ljude, životinje i insekte, pa se oni s tom jednom milošću međusobno paze i međusobno su milostivi, njome je i zvijer milostiva prema svome mladunčetu. A ostavio je devedeset i devet milosti kojima će se smilovati Svojim robovima na Sudnjem danu."
joj eto alaše hvala ti što je zvijer milostiva prema svom mladuncetu, inace da nema tebe to nikako ne bi imalo smisla. potpuno cemo ignorisati cinjenicu da vrste koje nisu milostive prema produzetku svojih gena nemaju produzetak loze i nema logike da postoje. ne to je alah smislio fino.
na zadnjoj slici se hana ljubi sa muzom puzom
preslatkoooo
Zivotinje ne rade razumom, nego nagonima. Lav našao lavicu, ali se ne navodi da joj je prije toga, najvjerovatnije, ubio mladunce prethodnika, e da bi se pario sa njom. I zasto se raznjezimo kad zivotinje pokazu osobine slicne ljudima? No, kad covjek pokaze osobinu slicnu zivotinjskoj, onda ga nazivamo zvijeri?? Slike su još samo jedno licemjerje ljudskog roda.
nije da bi se pario s njom, vec iz ljubomore, da ih ne bi volila vise od njega.
@TiSiMojeVino kakve veze ima sto su mrtvi mladunci i mogucnost parenja, ali da znas da se najvise veza sa zenama koje imaju djecu raspadne zato sto imaju djecu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ljubav je cudo. najljepsa stvar na svijetu, koja nas u potpunosti ispunjava.
pokretac svega :)
ljubav je laž