Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vidim istetovirane tacno znam kakav im je mentalni sklop.
Boli me noga pred kisu
Prilika za kockaste glave da dobiju rabat za tribal tetovažu na glavuši
danas i zadnjo seljo istetoviran
Prosječnim ljudima je zaista bezveze kad vide da pojedinci pretjeruju sa tetoviranjem i prave od sebe pokretnu slikovnicu ali ipak su to odrasle osobe koje same odlučuju šta hoće da rade sa sobom. Zamilite tek tu tugu kad mali dječak plače od bolova dok ga obrezuju u ime vjere a kad odraste i zaboravi kako mu je bilo to će isto učiniti i svome sinu. Ostanu osakaćeni do kraja života 🙁
Meni je ipak gore kad djetetu ispiraju mozak o nekoj superiornosti, pa ga kad odraste život patosira svako malo jer je u konstantnu problemu i protivrječju sa ostatkom svijeta..
Nas PRADEDA Hrist je obrezan na 8. dan, nasa vjera hriscanska nas uci da radimo isto, kako PRADEDA tako i mi! Nijesmo li?!
Otišao bih, zbog Ritam Nereda, malo pankerice nastale još prije godina raspada..