Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedan pokušaj da se nametne Američki standard za sve ostale u svijetu pa da se i u Sjevernoj Koreji počnu davati imena kao AR TU DI TU ili SI TRI PIO.
Ako si dovoljno inteligentan nitko ti ništa ne moze nametnut. A 90% onog šta gledaš oko sebe je produkt američke kulture. U svakom slučaju to je sudbina manjih i slabijih, uglavnom daleko bolje i prihvatljivije od turske ili ruske kulture.
Necu nikoga da vrijedjam, ali koje je ovo sranje. Nisam se nikad palio na Star Wars filmove, zato sto ima hiljade boljih filmova istog zanra. Kad nisu u stanju da snime filmove odredjenom hronologijom, onda ih nabijem na svoj laserski mac
Star Wars je zvanicno proglasen filmom proslog stoljeca, 70-tih nije bilo onakvih efekata dok nije snimljen Star Wars, film ima dobru pricu... Originalne epizode IV, V, VI su najjace :)
1. Star Wars je simbol znastvene fantastike i samo debili koji nisu gledali serijal tvrde to šta si sad napisao. 2. Takva kronologija je pregenijalna,a da si gledao i malo razmislio o priči,a i praktičnim razlozima znao bi to. 3.Nije laserski mač, vec lightsaber (svjetlosna sablja) Tudume bar pogledaj ono šta kritiziraš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svijet se raspada,sve ode u p.m. ova odrasla djecica kupuju igracke. kazna ce im biti da ce se ponovo roditi u Bosni :-P