Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ellena bi mogla namontirati još jednu fotografiju, na kojoj je Bolt na njenim leđima. Živo me interesuješta će Twiteraši reći ?
previše je glupog svijeta na ovoj planeti
Mi imamo isti problem samo nacionalisticki.
Ljudi vide ono kakvi su i sami. Isto ko i kod nas, usljed poplave nacionalizma, sve se shvata kao napad na jednu, drugu ili treću naciju....
Rasizam ovdje moze vidjeti samo neko ko pravi razliku izmedju crnog i bijelog covjeka, odnosno onaj kome je boja koze bitna razlika. Ovi Ameri su stvarno totalno izgubili kompas trazeci politicku korektnost. I sad ako bijela zena jase bijelog covjeka onda to nije rasizam, nego je vic, sta li... znaci razlika je u gledaocu, odnosno onome ko gleda boju koze.
elen degenerik