Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konji vam je ... zasto vam je cijl da ispravljavatete pravotpis. citkajte sto vaske zanimlivo i cepak. ipal covjeci koji ovu pisu ulagaju nei trud a vi samo trazite greske. tome ovdje nije ni mjesto ni vrijeme. CVAO i PVOZDRA
ma ako Bog da ona ce da se izlijeci...
Naduvajte mi damu kroz racku ppci jedni!
ne kaze se nesta nego nesto,toliko o tvojoj gramatici i poznavanju pravopisa.
@ abc Joj sto vi moroni jedete g.ovna vise nego sto treba j.ebem vam sve usta nenormalno!Vi fol gledate kako ljudi prevode tekst a počinjes recenicu sa DE seljacino!
svaka joj ćasa graha
ne citaj ako ti se ne svidja teks...sta si muhanat...i kad vec hoces nesta da napises, povedi racuna o gramatici, brate ruzno za vidjeti: JELI se pise ODVOJENO JE LI...tctctctct
\"Od svoje 18. godine Tanya je porasla ..., \":-) Jeli sad citalac treba da upise koliko je porasla?:-))))) De malo pazite kad ovo prevodite:-)