Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ortoped iz Zenice dr. Tarik Kapidžić pacijenta sa upalom mišića iliopsoasa (http://hr.wikipedia.org/wiki/Bo%C4%8Dnoslabinski_mi%C5%A1i%C4%87), isti dan kada ga je primio na ortopediju prebacio na hirurgiju i tamo HITNO operisan kao UKLIJEŠTENA KILA. Hirurg dr. Bašić, naravno poslije rekao, da nije bila kila. Tek kada je familija dr. TARIKU KAPIDŽIĆU DALA NOVAC, PLATILA pacijent je nakon 2-3mj. hospitaliziran na ortopediji u Tuzli, ali i tamo tek nakon druge operacije i kada je kćerka rekla direktoru ortopedije dr. Emiru Arnautaliću, da će slučaj prijaviti tužilaštvu i iznijeti u javnost, izvršili su ,VJEROVALI ILI NE, PSIHIJATRIJSKI PREGLED pacijenta i tek tada uradili CT i pacijentu u 3 pokušaju uradili pravi hirurški zahvat.
MA TO TREBA TOKOM TUČI
Doktori bi nakon operacije trebali da koriste metal detektor i pregladaju pacijenta kako bi utvrdili da li je od instrumenata pacijent \"maznuo\".
Kako se masovno diplome kupuju.Doci ce vrijeme kada ce doktori zaboraviti zasto su covjeka uopste i otvorili.
idioti!
Sto ne pisete sta nasi hajvani rade ?
@derim, postovanje kolega!
gdje su sad oni sto govore: \'\'ovo se samo kod nas moze desiti\'\'
i ja sam jednom zaboravio kleme na akumulatrou...to ti dodje isto...
Da naglasim pacijent je imao urađenu svu potrebnu dijagnostiku i pretpostvku šta bi moglo da bude,naime, UPALA MIŠIĆA ILIOPSOASA. Bolesna sujeta ovih doktora, zato što je dijagnozu postavio ljekar Srbin iz RS-a, koštala je ovog pacijenta 3 operativna zahvata i sada potpuno oštećenje kuka tako da se on jedva kreće.
20 cm!? Pa to je skoro ko moja prangija.
Ma to vam je očigledna pljačka tih hvataljki. Inaće su odlične koristiti za vađenje udica iz usta ribe, te su još nerđajuće. Sad će da stigne i jedna krivična prijava ljekara i bolnice, jer nisu znali gdije su im nestale hvataljke, a nisu smijeli javno da zamole pacijente za povrat istih.
dobro si proso dobro si proso !
to nije greška doktora nego instrumentara
zasto toliko losih glasanja, nisam ja kriv sto sam bolestan :(