Velika Britanija
0
Dobila trojke sa 16 godina
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kolko ima kopci da mi bi znat moja ima 2 a jedno ima dijete
Ova vijest je primjer kako normalne vijesti postaju NENORMALNE. U cijeloj ljudskoj istoriji su UPRAVO u tim godinama i POCINJALI radjali djecu. U doba rimskog carstva NIJE BILO (odnosno bila je velika rijetkost) da djevojka doceka sesnaest godina neudata. Isusova mati je po Novom Zavjetu imala trinaest godina kada se je udala. I vecinom su se u to doba u cijelom svijetu i udavali (zenili). Vecina civilizacija smatra POLNU ZRELOST (menstruaciju, poluciju) i DRUSTVENOM ZRELOSCU. Jos uvijek je u velikom dijelu svijeta TAKO. Indija, Indokina, Afrika, Latinska Amerika, veci dio Azije, Indonezija. A oni su KOLIKO ja znam VECINA SVIJETSKOG stanovnistva. (Ne govorim o porastu stanovnistva i slicno, to je drugi problem)
pametan djecko sa 32 godine moze sa sinom zajedno u hodanje ;D;D;D;;D;;D
skupa su , porodice su uz njih ... dakle nista strasno :) Cak lijepo ... sa 34 imat ce punoljetnu djecu i onda u votazi :))))
Pomalo me je strah jer sam i sama beba\", kaže Amy koja, uprkos uzbuđenju zbog činjenice da je postala majka, ističe kako ne želi više djece. mislim ako je jos beba sta je imala spavati sa 16- glupaca!!!
Ako je slika gornja vjerodostojna, pa ovaj momcic je djete,skoro pa mu djeca prijatleji mogu biti hehe
a joooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
u rusiji živim a ovde još takav slučaj nisam vidio a moguće je brzo jer počinju se sexsat čim mogu rukom dohvatit prekidač za sijalicu
nema čega nema
klinci se jebu ko stuke
Sretno vam bilo i jebite se djeco sam ose jebite bolje je voditi ljubav nego rat
pa valjda 5 socijalnih slucajeva xD naravno, nece oni u eng biti socijalni slucajevi, ne boj se, vidis i da ih velike porodice podrzavaju
jos jedan (zapravo cetiri) socijalni slucaj.
Kad razmislja donjom glavom umjesto gornjom!