Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzimam kesu,uzimam papir,gledam,prelazim preko ulice i kako zabacujem kesu vidim kravu,Pogledam slucajno gore kad KRAVA preskace prepreke ko ovi iz saveza kad su bjezali,ali znas kako skace ko Sulejman Čolaković bez obezbijedzenja.ALI MI NIKO NE VJERUJE STO JE NAJGORE!!!
Bespalatna Ponuda! Draga Regina dodji u Bosnu, dacemo ti Dodika, on je jako dobar Bik. Samo kad ga budes dresirala za jahanje stavi mu brnjicu, jer voli da laje, strogo korisiti kandjiju kad ga budes obucavala i neces imati problema. Bices nam puno zahvalana kao i mi tebi, imaces i dobrog Vola za jahanje i preskakanje prepreka.
cool ti je ta krava,ak ima kojeg bika daj ga meni pa možda i ja budem preskakivala te prepone i možda si budem na koncertu stavila sedlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDC
morel da gurka ova krava ko milka.
ANDY JE JADAN ZBOG OVAKO JJAAAAAAADDDDNNNNOOOOGGGGGG K-O-M-E-N-T-A-R-A!!!JA-DDDDDDDDNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-ANDY!!!!
meni je malo glupo jahati kravu jer kako se kaže to je kao kad kravi staviš sedlo,a ipak to je pre cooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!mislim da bi TI trebala ući u ginisovu knjigu REKORDA jer na svijetu to 100% nitko NEmože!!!!!!reci Luni da je THE BEST kravica na CIJELOM SVIIIJEEETUUU!!!!!!!!!!ja znam suuuuper jahati konje pa ti se divim jer od moje bake krava je toliko snažna,a toliko TVRDOGLAVA da me već jednom zbacila i sad mi je ruka u GIPSU!!!!!!!!!!!pozzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nema para za konja... to je fazon... :D
evo javljam se ka volonter, zn. spas z kravu
@Danke G.. Sine, mozda su ti ovi historijski fakti i \"priblizni\", alii sam siguran da takvi kao ti seoskim livadama, stalama mandare i krave i kobile i koze jer za takve kao ti to je normalno.. Mozda bi i to trebao da nevedes u svojoj historografiji..
Ahahahahahahahahahahahhaha, dajgle jezika na drugoj slici!!!!!!!! Aaaaaaaaaa oplakah!
Divi krave ljepsa je nego pola srpskog roda
vjerovatno mislite da su čitaoci magarci. i ljubomorni ste jer sedam osmina onih koji pročitaju samo pola ovog teksta skonta koliko malouman mora biti neko ko postavlja ovakve fol bizarnosti i misli da će mu proći - malo photo shopa i svaki klinac od 12 godina će napraviti istu reportazu. ne bi bilo loše malo uzeti knjigu u ruke, draga r.e.d.a.k.c.i.j.o, vratite se tamo gdje ste prekinuli učenje, u sedmi osnovne
malo je petnaestogodisnjakinja, a malo sedamnaestogodisnjakinja. Da treba ne putuje kroz vrijeme?
Evo je, uzjahala: http://www.youtube.com/watch?v=jTMgZAsLNTo
\"Odaklen\" je tvoja kad te tako odgojila sljamu ljudske vrste.
Kao da je to nesto strasno -.- eno Brankovica jaše zakon :D